Autor: Ana Bukovac

Život, ljubav, smijeh – OSHO

Po prvi put u životu primila sam u ruke knjigu „Život, ljubav, smijeh“ autora – OSHO. Znam da mnogi od vas ne stignu čitati knjige no smatram da bi vam u nekom trenutku upravo ova knjiga mogla pomoći da prevladate teške životne trenutke. Kada budete u toj fazi sjetit ćete se ovog posta i potražiti spomenutu knjigu.

„Slavljenje tvog postojanja“ podnaslov je knjige u kojoj autor pojašnjava pojam smrti i pojam života te naglašava da pojedinac sve mora spoznati sam. Jedino je tako ispravno. Ukoliko dopušta druge da mu daju savjete i prenose mu svoje učenje onda on ne živi svoj život. Što jednom čovjeku odgovara neće odgovarati drugom jer smo svi mi različiti.

Ako padnete u depresiju, premine li vam netko bitan ili se sami suočite s teškom diagnozom onda je ovo knjiga koja će vam otvoriti sasvim novi pogled na život i smrt. Na činjenicu da svakim izdisajom umiremo a svakim udisajem ponovno živimo. Na svoj način on tumači smisao života a opet vam govori da ga ne tražite jer ukoliko pokušavate sve znati nemate vremena biti sretni i uistinu živjeti.

Neću duljiti o ovoj knjizi jer s njom, kada osjetite potrebu, trebate sami provesti vrijeme kako biste razbistrili um i dobili dugo tražene odgovore.

Ostali tekstovi

Ana Bukovac

Tko ti je obećao sutra?

Misliš da sve konce držiš u rukama. Vrijeme trošiš kao da dolazi iz nepresušnog izvora. Trošiš sebe za duge. Za materijalno. Za

Na kavi s Martinom Gazivodom

Danas sam vam odlučila predstaviti jednu snažnu fitness ženu koja mene inspirira već tri godine. Volim njezin sadržaj jer je iskren i 

Zavirite na naše profile na društvenim mrežama

BUKOVAC GLOBAL LT d.o.o.

10000 Zagreb

Tel.: 0957303585

E-mail: bukovac.fashion.jewelry@gmail.com