Autor: Ana Bukovac

Dvije najbolje poduzetničke knjige za početnike – moj izbor

Iako postoji mnoštvo knjiga koje su me stvarno inspirirale i motivirale na mom poduzetničkom putu dvije se svakako izdvajaju kao prve. Možda za nekoga i nisu poduzetničke ali svakako su čitke i natjeraju te da počneš razmišljati na neki drugačiji način. Navuku te na tu vrstu literature.

BOGATI OTAC, SIROMAŠANI OTAC  Robert Kiyosak

Koji kliše – zar ne? Naravno to mislite vi koji ste pročitali ili ranije čuli za nju no uistinu dobra literatura jer nekada nešto jednostavno pisano bude izuzetno lako shvaćeno. Knjigu sam dobila sa 17 godina u e-izdanju.  Moja prva ikad pročitana e-knjiga bila je upravo ta. Potvrdila mi je sve što sam već tada znala ali dala neku vrstu podrške za dalje.

Prijatelj koji mi ju je preporučio i poslao rekao je  – od kad sam je prvi put pročitao ovo živim. Danas je vrlo uspješan vlasnik odvjetničkog društva. Pa eto moja topla preporuka za vas ali i za vaše roditelje ukoliko ste mlađa generacija da i njih osvijestite.

 

PLIVATI S MORSKIM PSIMA I SAČUVATI ŽIVU GLAVU – Harveyja Mackayja

Knjiga koja me inspirirala u poduzetničkom smislu. Bila sam u procesu otvaranja firme kad mi je došla u ruke. Čitko je pisana i jako mi se sviđa to što je potkrijepljena konkrentim primjerima iz poslovnog okruženja. Doza humora uvijek je dobrodošla, a autor je baš zna maštovito upotrijebiti. Ova knjiga nikako nije monotona ili dosadnjikava. Brzo se čita i ostavlja snažan dojam.

To bi ukratko bilo to o mojim početcima vezanim za ovu vrstu literature. Navedene knjige možete posuditi u knjižnicama a vjerujem da su dostupne u online izdanju. Budite mi mudri i birajte najbolje društvo za sebe – a to su svakako knjige pisane od strane uspješnih ljudi.

Želim vam ugodno čitanje.

Vaša Ana.

Ostali tekstovi

Ana Bukovac

Tko ti je obećao sutra?

Misliš da sve konce držiš u rukama. Vrijeme trošiš kao da dolazi iz nepresušnog izvora. Trošiš sebe za duge. Za materijalno. Za

Na kavi s Martinom Gazivodom

Danas sam vam odlučila predstaviti jednu snažnu fitness ženu koja mene inspirira već tri godine. Volim njezin sadržaj jer je iskren i 

Zavirite na naše profile na društvenim mrežama

BUKOVAC GLOBAL LT d.o.o.

10000 Zagreb

Tel.: 0957303585

E-mail: bukovac.fashion.jewelry@gmail.com