Autor: Ana Bukovac

Lux kolekacija  – NARUKVICA BEZUVJETNA LJUBAV ZA MAJKE I KĆERI

U novoj kolekciji koju će brend Bukovac Fashion Jewelry predstaviti u 2019. godini nalazi se model narukvica koji će oduševiti svaku ženu, kako svojim izgledom tako i pričom koja prati ove decentne narukvice.

Narukvica „Bezuvjetna ljubav“ idealan je poklon za majčin dan, dan zaljubljenih, krizme, krštenja, pričesti. Pripremili smo za vas i komplet za mama i bebe ili mame i kćeri po posebnoj cijeni.

 

Želimo vas upoznati s ovim predivnim kamenom korištenim pri izradi narukvice ukoliko još niste uspoznati sa svim njegovim kvalitetama.

Rozenkvarc je kamen srca i kristal bezuvjetne ljubavi. Za njega se kaže da je zaštitnik svih vrsta ljubavnih emocija – platonskih, bračnih, obiteljskih, prijateljskih.

Poznat je i kao obiteljski kamen jer svojom energijom pridonosi razumijevanju, toleranciji, miru i duhovnoj usklađenosti među članovima obitelji.

Ovaj kamen neutralizira negativnu energiju, otvara srce i potiče duboku duhovnu regeneraciju.

Rozenkvarc pridonosi jačanju ljubavnih emocija te pozitivnom razvoju svih oblika ljubavi.

Idealan je za podizanje pozitivnih osjećaja prema samom sebi, poput osjećaja vlastite vrijednosti, osobne snage, samopouzdanja, samopoštovanja.

Ispunjava emotivnu prazninu te pridonosi osjećaju zadovoljstva, spokoja i osobne ispunjenosti.

Pospješuje duhovnu toplinu, uravnotežuje emocije te potiskuje nelagodu, nemir, nervozu, napetost i stres.

Rozen kvarc perle promjera 6mm u nježno rozoj gotovo mliječnoj boji nisu napdne stoga će se uklopiti u svakodnevni outfit. Privjesak krilo načinjeno je od srebra 925 s dodatkom cirkona.

Cijenovo ovaj model narukvce spada u Lux kolekciju koja je najskuplja u BFJ ponodu no ujedno je oznaka za naš najkvalitetnije ručno izrađen nakit s poludragim kamenjem i srebrnim (925) privjeskom s cirkonom.

 

Ostali tekstovi

Ana Bukovac

Tko ti je obećao sutra?

Misliš da sve konce držiš u rukama. Vrijeme trošiš kao da dolazi iz nepresušnog izvora. Trošiš sebe za duge. Za materijalno. Za

Na kavi s Martinom Gazivodom

Danas sam vam odlučila predstaviti jednu snažnu fitness ženu koja mene inspirira već tri godine. Volim njezin sadržaj jer je iskren i 

Zavirite na naše profile na društvenim mrežama

BUKOVAC GLOBAL LT d.o.o.

10000 Zagreb

Tel.: 0957303585

E-mail: bukovac.fashion.jewelry@gmail.com