Najbolja mama

kn 128,00 (16,99 €)

Model narukvice “Najbolja mama” inspiriran je majkama koje uz sve brige suvremenog doba uvijek stvore vremena za svoju voljenu djecu.

Opis

Model narukvice “Najbolja mama” zasigurno će razveseliti svaku majku jer je poruka na njoj vrlo jasna.

Srce je načinjeno od dvoslojne plastike. U ponudi imamo i element srca s gravurom “Najbolja mama” od pleksiglasa s bijelom gravurom – ta vrsta izvedbe je iznimno trajna i otporna na razna mehanička oštećenja. Prilikom naručivanja stavite narukvicu u košaricu te kliknete polje “Kreni na plaćanje” nakon čega upisujete svoje podatke. U polje ” Napomene uz narudžbu” upišite ukoliko želite da srce bude od pleksiglasa.

Posebnost narukvici daju dva ukrasna staklena kristala koja vise pored srca. Lanac je od nehrđajućeg čelika a narukvica ima višak lanca kako bi se mogla kopčati ovisno o širini ruke. Ukoliko želite da bude napravljena točno po mjeri to također možete navesti u polje “Napomene uz narudžbu”.

Narukvica dolazi pakirana u crnoj kutiji.

Za sve nejasnoće i dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na broj 0957303585 (WhatsApp/Viber) ili e-mail: bukovac.global@gmail.com

Isporuka

Nakit izrađujemo nakon zaprimljene narudžbe. Na vašu adresu biti će poslana u najkraćem mogućem roku. Očekivani rok isporuke uglavnom je 5 do 9 radnih dana. Narukvica dolazi upakirana u elegantnoj kutiji.

  • Cijena se odnosi na jednu narukvicu
  • Poštarina je besplatna za uplate na račun firme

Kupci koji su naručili narukvicu Najbolja mama bili su zainteresirani i za model narukvice Mother Love.