Mother Love narukvica

kn 89,00 (11,81 €)

Mother Love narukvicu osmislili smo upravo kako bismo udovoljili želji mnogih koji su tražili idealan poklon za svoje voljene majke, žene, prijateljice, kćeri.

 

 

Opis

SPECIFIKACIJE Mother Love narukvice:

Promjer kruga je: 1,8 cm

Širina narukvice: Podesiva (podešava se povlačenjem čvorića)

Kako naručiti željenu boju konopa i inicijal?

Prilikom naručivanja stavite narukvicu u košaricu te kliknete polje “Kreni na plaćanje” nakon čega upisujete svoje podatke. U polje ” Napomene uz narudžbu” upišite željenu boju konopa i željeni inicijal.

Za sve nejasnoće i dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na broj 0957303585 (WhatsApp/Viber) ili e-mail: bukovac.global@gmail.com

Isporuka

Mother Love narukvica je personalizirana stoga je izrađujemo nakon zaprimljene narudžbe. Na vašu adresu biti će poslana u najkraćem mogućem roku. Očekivani rok isporuke uglavnom je 5 do 9 radnih dana. Narukvica dolazi upakirana u elegantnoj crnoj kutiji.

  • Cijena se odnosi na jednu narukvicu s jednim inicijalom
  • Krug može biti i zrcalan, proziran ili zlatne boje – ukoliko želite neku od navedenih varijanti navedite to u polje “Napomena uz narudžbu”.

Kupci koji su naručili Mother Love narukvicu bili su zainteresirani i za naš proizvod “Beba privjesak” koji možete pronaći na slijedećem linku: https://bukovac.eu/proizvod/beba-privjesak/