Vječna ljubav

kn 159,00

Vječna ljubav je lančić s porukom po vašem izboru. Decentan lančić idealan je za svakodnevno nošenje a vjerujemo kako je ovakav personaliziran poklon savršen izbor za svaku prigodu.

 

Opis

Lančić Vječna ljubav sadrži srce od mjesečevog kamena, imitaciju bisera te pločicu s natpisom po želji. Lanac i kopča su od nehrđajućeg čelika tako da neće promijeniti boju prilikom nošenja.

PLOČICA S GRAVUROM

Prilikom naručivanja stavite proizvod u košaricu te kliknete polje “Kreni na plaćanje” nakon čega upisujete svoje podatke. U polje ” Napomene uz narudžbu” upišite željenu gravuru.

Pločica na slikama je od dvoslojne plastike a može biti i od prozirnog pleksiglasa s bijelom gravurom po želji – ova varijanta s prozirnim pleksiglasom je otporna na mehanička oštećenja. Ukoliko želite takvu varijantu napomenite to prilikom izvršavanja narudžbe.

Za sve nejasnoće i dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na broj 0957303585 (WhatsApp/Viber) ili e-mail: bukovac.global@gmail.com.

Aktivni smo i na društvenim mrežama.

Isporuka

Lančić Vječna ljubav je personaliziran stoga ga izrađujemo nakon zaprimljene narudžbe. Na vašu adresu biti će poslan u najkraćem mogućem roku. Očekivani rok isporuke uglavnom je 5 do 8 radnih dana.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod bili su zainteresirani i za naš proizvod Love You – Necklace