Sidro za nju i njega

 25,00

Za ove narukvice možemo reći da su najomiljeniji BFJ proizvod muškarcima jer upravo se oni često odlučuju iznenaditi svoje ljepše polovice s ovim kompletom narukvica. Idealne su za nošenje tijekom cijele godine. Podešavaju se pomoću čvorica tako da jednostavno svoju narukvicu možete prilagoditi obujmu ruke. Narukvice dolaze u paru. Izražena cijena odnosi se na komplet od dvije narukvice.

Gravuru i boju konopa možete birati kako bi vaše narukvice u potpunosti bile personalizirane i posebne.

Opis

Za ove narukvice možemo reći da su najomiljeniji BFJ proizvod muškarcima jer upravo se oni često odlučuju iznenaditi svoje ljepše polovice s ovim kompletom narukvica. Idealne su za nošenje tijekom cijele godine. Podešavaju se pomoću čvoriča tako da jednostavno svoju narukvicu možete prilagoditi obujmu ruke. Narukvice dolaze u paru. Izražena cijena odnosi se na komplet od dvije narukvice.

Gravuru i boju konopa možete birati kako bi vaše narukvice u potpunosti bile personalizirane i posebne.

Boja konopa i gravura

Prilikom naručivanja stavite proizvod u košaricu te kliknete polje “Kreni na plaćanje” nakon čega upisujete svoje podatke. U polje ” Napomene uz narudžbu” upišite željenu boju konopa i gravuru. (Primjer: Muška- crni konop, krug –  A&M 23.08.2016 Ženska – crveni konop, srce – A&M 23.08.2016)

Za sve nejasnoće i dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na broj 0957303585 (WhatsApp/Viber) ili e-mail: bukovac.global@gmail.com

Isporuka

Narukvice su personalizirane stoga ih izrađujemo nakon zaprimljene narudžbe. Na vašu adresu biti će poslane u najkraćem mogućem roku. Očekivani rok isporuke uglavnom je 3 do 7 radnih dana.

  • Cijena se odnosi na dvije narukvice koje se prodaju u kompletu
  • Mogu se naručiti i zasebno, a u tom slučaju vas molimo da nas kontaktirate