Privjesak ljubavi s porukom

 13,00

Privjesak ljubavi s porukom po vašoj želji može biti savršen poklon za razne prigode. Dopustite si kreativnost prilikom osmišljavanja poruke (ili izaberite neku sa slike iz naše ponude) i iznenadite voljenu osobu ovim personaliziranim poklonom.

Opis

Kako naručiti željenu poruku za svoj Privjesak ljubavi s porukom?

Prilikom naručivanja stavite proizvod u košaricu te kliknete polje “Kreni na plaćanje” nakon čega upisujete svoje podatke. U polje “Napomene uz narudžbu” upišite željenu poruku koju graviramo na veliko srce i željenu poruku koju graviramo na malo srce. Ukoliko želite da privjesak bude zlatne boje ili proziran to također navedite. (U suprotnom biti će vam poslan u srebrnoj boji kao što su privjesci na slikama.)

Za sve nejasnoće i dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na broj 0957303585 (WhatsApp/Viber) ili e-mail: bukovac.global@gmail.com

Možete nam se javiti i putem Instagrama Bukovac Fashion Jewelry – Instagram

Predlažemo i sličan proizvod iz naše ponude Privjesak – Age of Love

Isporuka

Privjesak ljubavi s porukom je personaliziran stoga ga izrađujemo nakon zaprimljene narudžbe. Privjesak će biti poslan na vašu adresu u najkraćem mogućem roku. Očekivani rok isporuke uglavnom je 3 do 6 radnih dana.