I Love You Bracelets

kn 178,00 (23,62 €)

Personalizirane narukvice koje parovi obožavaju jer postaju savršena uspomena i podsjetnik na ljubav života – jer u dvoje je sve ljepše. Volite se i budite voljeni.

Opis

Personalizirane narukvice daleko su više od nakita a ove su posebne upravo po tome što slave ljubav. I Love You Bracelets jedne su od natraženijih narukvica koje imamo u ponudi. Osim gravure možete birati boju konopa, oblik pločica te materijal od kojeg su načinjene. Mnogi se opredjeljuju za narukvice s pločicom od plastike s crnom gravuruom jer se na njima jasnije vidi natpis dok drugi pak žele kvalitetniju izvedbu od zrcalnog plesiglasa koja je otpornija na mehanička oštećenja.

Koju god varijantu odabrali vjerujemo da će I Love You Bracelets biti poklon za pamćenje.

Osim ovih narukvica u ponudi imamo i vrlo popularne King & Queen Bracelets

Više iz naše ponude možete pogledati i na našem Instagram profilu.

CIJENA

Cijena se odnosi na dvije narukvice, dakle jedan par narukvica koji sadrži dvije narukvice (mušku i žensku) je 178kn.

Kako naručiti željenu boju konopa, oblik i vrstu pločice?

Prilikom naručivanja stavite proizvod u košaricu te kliknete polje “Kreni na plaćanje” nakon čega upisujete svoje podatke. U polje ” Napomene uz narudžbu” upišite željenu boju konopa (npr. muška – plavi, ženska – ljubičasti) te oblik ploćice i materijal ( plastika – srebrna boja s crnom gravurom ili zrcalni). Ukoliko ne navedete ništa šaljemo obje narukvice s crnim konopom i pločicama u srebrnoj boji s gravurom.

Za sve nejasnoće i dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na broj 0957303585 (WhatsApp/Viber) ili e-mail: bukovac.global@gmail.com

POŠTARINA

Poštarina iznosi 15kn ukoliko uplatu izvršite na račun firme.  Ukoliko želite platiti poštaru poštarina je 30 kn. Očekivani rok isporuke je 6 do 9 radnih dana jer narukvice izrađujemo redom kojim zaprimamo narudžbe.

Narukvice, nakon što budu gotove, možete preuzeti i osobno u našem Showroom-u na adresi Kolarova 13, Zagreb.

Narukvica se u potpunosti proizvodi u Hrvatskoj.