Karma Bracelet

kn 138,00 (18,32 €)

Karma Bracelet model je narukvice koji obožavamo iz jednostavnog – ona je savršen podsjetnik za to da se sve vraća! Šalji ljubav, vratit će ti se. Isto tako u trenucima kada se osjećamo nemoćno dok nam netko namjerno nanosi zlo moramo skupiti snagu i krenuti dalje, a karmi ostaviti da odradi svoje.

Opis

Karma Bracelet  – Sve u životu se vraća! Kako bi primio ljubav važno je da je znaš davati, prvo sebi a onda i drugima. Stavimo fokus na ono lijepo i neka nama karma donese ono najljepše od života.

MATERIJAL

Karma Bracelet model narukvice napravljen je od izuzetno kvalitetnog kirurškog čelika koji ne tamni. Na lancu se, prepoznatljivo za sve naše modele iz luksuzne kolekcije, nalazi jedna perlice od staklenog kristala koja je čvrste strukture.

PAKIRANJE

Narukvicu šaljemo u crnoj kutiji s našim logom. Ukoliko preuzimate u poslovnici dolazi upakirana u ukrasnu vrečicu.

POŠTARINA

Poštarina iznosi 15kn za uplate na račun firme. Ukoliko želite platiti poštaru prilikom preuzimanja cijena poštarine iznosi 30 kn,

Rok isporuke je 5 do 7 radnih dana. Ukoliko ste iz Zagreba narukvicu također možete preuzeti u našoj poslovnici u Zagrebu na adresi Kolarova 13.

Ukoliko Vam se svidio ovaj model predlažemo da pogledate i naš popularan model Anđeo čuvar narukvicu.

Više iz naše ponude također možete pronaći na našem Instagram profilu.