Djetelina

 13,00

Narukvica koja donosi sreću. Kaže se da pozitivnim razmišljanjem prizivamo pozitivne stvari stoga neka vas ova narukvica stalno podsjeća da vaša sreća ovisi isključivo o vama i vašem stavu prema životnim situacijama.

Opis

Djetelina s četiri lista za sreću. Narukvica koja donosi sreću. Kaže se da pozitivnim razmišljanjem prizivamo pozitivne stvari stoga neka vas ova narukvica stalno podsjeća da vaša sreća ovisi isključivo o vama i vašem stavu prema životnim situacijama.

Narukvica se podešava pomoću čvorića. Konop može biti i u drugoj boji. U slučaju da želite nešto izmijeniti na narukvici koju naručujete molimo Vas da nas prije uplate kontaktirate kako bismo potvrdili mogućnost izrade.

Prilikom izrade nastojimo koristiti najkvalitetnije materijale kako bi Vaša narukvica i nakon godina nošenja zadržala stari sjaj jer mi proizvodimo nakit koji postaje uspomena.

Narukvica dolazi pakirana u elegantnoj crnoj kutijici s našim logom. U njoj se nalazi jastučić prekriven crnim baršunom. Vjerujemo da ovako elegantno upakirana narukvica može biti idealan poklon za sve prigode.