Classic narukvica u srebrnoj boji

 25,00

Classic model u srebrnoj boji naš je najtraženiji komad nakita iz Classic linije. Poseban je po tome što gravuru možete birati isto kao i privjeske od nehrđajućeg čelika.

Opis

Classic narukvica u srebrnoj boji naš je najtraženiji komad nakita iz Classic linije. Poseban je po tome što gravuru, na strojno rađenom srcu, možete birati isto kao i privjeske.

Ugravirana poruka i privjesci

Prilikom naručivanja stavite proizvod u košaricu te kliknite polje “Kreni na plaćanje” nakon čega upisujete svoje podatke. U polje “Napomene uz narudžbu” upišite natpis koji želite da bude ugraviran te navedite želite li da bude na srebrnoj plastici ili želite da bude prozirno.

Osim toga za svoju narukvicu možete birati i maksimalno 3 privjeska od kirurška čelika iz naše ponude (srce, medo, anđeo, djetelina, kruna, infinity, ključ, leptir, ključanica, slonić, križ).

Za sve nejasnoće i dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na broj 0957303585 (WhatsApp/Viber) ili e-mail: bukovac.global@gmail.com

Isporuka

Classic narukvica u srebrnoj boji je personalizirana stoga je izrađujemo nakon zaprimljene narudžbe. Narukvica će biti poslana na vašu adresu u najkraćem mogućem roku pa je očekivani rok isporuke 3 do 7 radnih dana.

Kupci koji su kupili ovaj model narukvice bili su zainteresirani i za model narukvice Infinity Love

Pogledajte i ostale naše proizvode na našem Instagram profilu.