Classic narukvica u srebrnoj boji

kn 138,00 (18,32 €)

Classic model u srebrnoj boji naš je najtraženiji komad nakita iz Classic linije. Poseban je po tome što gravuru, na ručno rađenom srcu, možete birati isto kao i privjeske.

Opis

Classic narukvica u srebrnoj boji naš je najtraženiji komad nakita iz Classic linije. Poseban je po tome što gravuru, na ručno ili strojno rađenom srcu, možete birati isto kao i privjeske.

Ugravirana poruka i privjesci

Prilikom naručivanja stavite proizvod u košaricu te kliknite polje “Kreni na plaćanje” nakon čega upisujete svoje podatke. U polje ” Napomene uz narudžbu” upišite natpis koji želite da bude ugraviran te navedite želite li da bude ručno ugravirano na metalnoj pločici ili strojno na plastici.

Osim toga za svoju narukvicu možete birati i maksimalno 3 privjeska iz naše ponude (srce, vila, anđeo, djetelina, kruna, infinity).

Za sve nejasnoće i dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na broj 0957303585 (WhatsApp/Viber) ili e-mail: bukovac.global@gmail.com

Isporuka

Classic narukvica u srebrnoj boji je personalizirana stoga je izrađujemo nakon zaprimljene narudžbe. Narukvica će biti poslana na vašu adresu u najkraćem mogućem roku pa je očekivani rok isporuke 6 do 8 radnih dana.

Kupci koji su kupili ovaj model narukvice bili su zainteresirani i za model narukvice Infinity Love

Pogledajte i ostale naše proizvode na našem Instagram profilu.