Akcija!

Bezuvjetna ljubav

kn 210,00 kn 189,00

Narukvica „Bezuvjetna ljubav“ idealan je poklon za majčin dan, dan zaljubljenih, krizme, krštenja, pričesti. Pripremili smo za vas i komplet za mamu i bebu ili mamu i kćer po posebnoj cijeni.

Perle: Rozenkvarc 6mm (mogu biti i 8mm ili 10mm. Prilikom narudžbe u napomenu možete napisati ukoliko želite veće perlice.)

Privjesak: Srebro 925 s cirkonom

Kopča: Kirurški čelik

Opis

Narukvica „Bezuvjetna ljubav“ idealan je poklon za majčin dan, dan zaljubljenih, krizme, krštenja, pričesti. Pripremili smo za vas i komplet za mamu i bebu ili mamu i kćer po posebnoj cijeni.

Želimo vas upoznati s ovim predivnim kamenom korištenim pri izradi narukvice ukoliko još niste upoznati sa svim njegovim kvalitetama.

Rozenkvarc je kamen srca i kristal bezuvjetne ljubavi. Za njega se kaže da je zaštitnik svih vrsta ljubavnih emocija – platonskih, bračnih, obiteljskih, prijateljskih.

Poznat je i kao obiteljski kamen jer svojom energijom pridonosi razumijevanju, toleranciji, miru i duhovnoj usklađenosti među članovima obitelji.

Ovaj kamen neutralizira negativnu energiju, otvara srce i potiče duboku duhovnu regeneraciju.

Rozenkvarc pridonosi jačanju ljubavnih emocija te pozitivnom razvoju svih oblika ljubavi.

Idealan je za podizanje pozitivnih osjećaja prema samome sebi, poput osjećaja vlastite vrijednosti, osobne snage, samopouzdanja, samopoštovanja.

Ispunjava emotivnu prazninu te pridonosi osjećaju zadovoljstva, spokoja i osobne ispunjenosti.

Pospješuje duhovnu toplinu, uravnotežuje emocije te potiskuje nelagodu, nemir, nervozu, napetost i stres.

Rozenkvarc perle promjera 6mm u nježno rozoj gotovo mliječnoj boji nisu napadne stoga će se uklopiti u svakodnevni outfit. Privjesak krilo načinjen je od srebra 925 s dodatkom cirkona.

Cjenovno ovaj model narukvice spada u Lux kolekciju koja je najskuplja u BFJ ponudi no ujedno je oznaka za naš najkvalitetnije ručno izrađen nakit s poludragim kamenjem i srebrnim (925) privjeskom s cirkonom.