Autor: Ana Bukovac

Sretno Valentinovo!

Dan zaljubljenih – onaj poseban dan za sve koji vole. Ako ne volite krenite odmah, sa sobom. Volite sebe. Čovjek koji voli sebe daje ljubav drugima.

Volite svoje obitelji jer oni su tu i kad mislite da vas je vrijeme udaljilo. Volite djecu jer vaša ljubav iz njih će se vratiti svijetu. Volite partnere jer vi ste oni. Koliko mu ljubavi pružate toliko će vam se ljubavi vratiti.

Mnogi ne vole Valentinovo jer kažu –  oni se vole cijele godine – tako sam i ja razmišljala. No opet kad se život zavrti teško je naći vremena samo za ljubav (partnera, sebe, djecu…) pa ako ste se i vi našli u takvoj situaciji barem na taj dan malo stanite i popijte tu kavu s voljenom osobom. Natjerajte se da taj dan napravite neku promjenu pa makar malenu i onda razbijete monotoniju. Potrebno je naći vrijeme za ljubav i ljubljene. Prisjetite se da je potrebno dopustiti si uživanje u trenutku. U ludom vremenu kad se za taj trenutak moramo izboriti dobrom organizacijom (posao, baka servis i slično).

Sada kad sam starija znam da je dobro da Valentinovo postoji jer će nas podsjetiti da bi baš večeras mogli otvorit onu bocu vina koju mjesecima gledamo a ne znamo kada bi bilo zgodno da je napokon otvorimo. Pa eto večeras. S partnerom popijte tu čašu vina i popričajte o svemu samo ne o onome o čemu svakodnevno pričate.

Ako nemate partnera onda sami popijte tu čašu vina i poslušajte muziku. Neke pjesme koje ste nekada slušali a nikada da uhvatite vremena pustiti ih.

Male stvari i trenutci čine život vrijedan življenja koji bez ljubavi jednostavno gube smisao.

 

Hvala svima koji su ovo Valentinovo odlučili voljene osobe razveseliti s našim nakitom www.bukovac.eu i time podržali proizvodnju hrvatskih proizvoda.

 

Ostali tekstovi

Ana Bukovac

Tko ti je obećao sutra?

Misliš da sve konce držiš u rukama. Vrijeme trošiš kao da dolazi iz nepresušnog izvora. Trošiš sebe za duge. Za materijalno. Za

Na kavi s Martinom Gazivodom

Danas sam vam odlučila predstaviti jednu snažnu fitness ženu koja mene inspirira već tri godine. Volim njezin sadržaj jer je iskren i 

Zavirite na naše profile na društvenim mrežama

BUKOVAC GLOBAL LT d.o.o.

10000 Zagreb

Tel.: 0957303585

E-mail: bukovac.fashion.jewelry@gmail.com