Autor: Ana Bukovac

Seks i glamur by Ana Bukovac

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Pitaju me često za moj roman a ja rijetko pričam o njemu jer kada ispričam priču udaljim se od nje. Ona je dobila svoju dimenziju a ja krećem na nove izazove. Ovaj post pišem jer sam eto slučajno naletjela na goodreads recenzije o njemu i ugodno se iznenadila. Trenutno je ocjena 4,2 a to je svakako predivno.

Ovo tako lagano štivo, pitko – kažu mnogi, taman je savršeno za liječenje briga ovog suvremenog doba i smanjenje stresa. Uistinu za to služi i drago mi je što je mnogima donio potrebne trenutke u kojima su se uživjeli u te zanimljive likove i radnju koju roman donosi.

Možda nije moje najkvalitetnije ostvarenje ali je itekako nekim ljudima uljepšao živote i to je ono što se računa. Ovdje pišem blog o njemu jer su nam poveznica Bubra narukvice koje likovi nose. Priča je to koja je objedinila prije nekoliko godina snove koje danas živim. Zato hvala svima koji su me podržali u pisanju i onima koji me potiču na stvaranje.

“Kada će biti novi roman?” Pitao me Kruno Šafranić nedavno. Mislim da će biti objavljen kada odem u mirovinu. Sada nije vrijeme za pisanje jer me neke druge stvari više vesele. Onima koji uživaju u mojim romanima mogu olakšati samo činjenicom da mislim u mirovinu u tridesetima 😉 ps. Nastavak plemstva i Carstvo južnih Slavena napisani su tako da će svakako biti još pokoja avantura od mene za vas – s naglaskom na ljubavnu radnju jer dovoljno briga nam život donosi da bi vas tlačila problemima mojih likova.

Roman je dostupan na web shop-u putem linka Seks i glamur – ljubavni roman

 

Ostali tekstovi

Brasov - Rumunjska

KAKO SAM PREŽIVJELA KARANTENU

Prošla sam i ja karantenu. Prije 11 godina započinje moja priča s nakitom i tada je održan jedan bitan seminar vezan za

Zavirite na naše profile na društvenim mrežama

BUKOVAC GLOBAL LT d.o.o.

10000 Zagreb

Tel.: 0957303585

E-mail: bukovac.fashion.jewelry@gmail.com