Classic

kn 89,00

Classic model narukvice s perlama u ljubičastoj boji koje su napravljene od obrađene školjke. Veličina perle je cca 8mm.

Opis

U Bukovac Fashion Jewelry ponudi imamo Classic modele narukvica koji su jedan od naših standardnih proizvoda iz stalne ponude. Osim od obrađene školjke perlice mogu biti i kristalne te narukvicu možemo za vas personalizirati. Za narudžbu narukvice u drugoj boji molimo Vas da nas kontaktirate prije izvršenja uplate. Veličina perlica narukvice sa slike je 8mm. Prilikom izrade pazimo da svi materijali koje koristimo budu kvalitetni i dugotrajni tako da svoju narukvicu ne trebate skidati prilikom kupanja. U ovom slučaju lanac, kopče i ostali elementi napravljeni su od kirurškog čelika.

Prilikom izrade nastojimo koristiti najkvalitetnije materijale kako bi Vaša narukvica i nakon godina nošenja zadržala stari sjaj jer mi proizvodimo nakit koji postaje uspomena.

Narukvica dolazi pakirana u elegantnoj crnoj kutijici s našim logom. U njoj se nalazi jastučić prekriven crnim baršunom. Vjerujemo da ovako elegantno upakirana narukvica može biti idealan poklon za sve prigode.