Autor: Ana Bukovac

NASTAVAK ROMANA HRVATSKO PLEMSTVO

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Radi velikog zanimanja odlučila sam da je vrijeme pojasniti zašto nastavak romana Hrvatsko plemstvo nije objavljen a napisan je prije 5 godina. Iznenađena sam tolikim interesom i hvala Vam na tome. Veliko je to priznanje.

Gdje je zapelo? Na motivaciji – ukratko. Ako za nešto nisi sto posto motiviran onda to zaobiđi i primi se onog za što jesi. Romani, čitanje i knjige u jednom trenu bili su više pritisak nego zabava. Radi sustava ili okruženja, ne znam. Sada za tu zabavu teško pronalazim vremena. Trošak vremena i novaca oko izdavanja romana radije preskačem i mijenjam za slobodno vrijeme zurenja u svoje dijete dok se igra u parku s prijateljima i gurkanje kolica po parkiću u kojima se nalazi drugo dijete.

Nastavak romana napisala sam isključivo da zadovoljim svoju znatiželju i vidim što će se dogoditi s Jaroslavom i Miranom, Šimunom i Marinom, Korinom i Reneom. U toj pustolovini sam se smijala, ljutila, plakala i  bila presretna. Divna pustolovina. Napisana baš u stilu Zagorkinih romana.

Znatiželja je zadovoljena i ja tu stajem. Roman čeka neka druga vremena. Previše je to davanja mene drugima. Nadavala sam se. Poklonila sam Vam Hrvatsko plemstvo i hvala što Vas je taj poklon toliko obradovao. Ja sam od onih koja više voli davati poklone nego ih primati.

Danas objavljen roman u tiskanom izdanju sutra je skeniran i objavljen online. Tako se poštuju autori/pisci. Ako sam objavljuješ to izazove frustraciju. Ukoliko tvoj roman izdaje izdavačka kuća oni zarade a ti ne dobiješ lipe od te iste izdavačke kuće. Nije u novcima sve kod mene je sad sve u vremenu. Kažu da je novac vrijeme. Pa bi voljela novac dati za vrijeme stoga ga kupujem na način da se jednostavno odmaknem od pisane riječi. Bogata sam. Onako usput da budemo jasni od autorskih prava uspijem svake godine kupiti djeci cipele. Super. Ako se sad maknem od knjige imati ću i vremena i cipela na bacanje.

Romane pišem za sebe. Za svoju djecu. Za neka bolja vremena…

Hrvatsko plemstvo - Ana Bukovac Štefan - roman
Hrvatsko plemstvo – Ana Bukovac Štefan – roman
Hrvatsko plemstvo - Ana Bukovac Štefan - roman
Hrvatsko plemstvo – Ana Bukovac Štefan – roman
Hrvatsko plemstvo - Ana Bukovac Štefan - roman
Hrvatsko plemstvo – Ana Bukovac Štefan – roman

Ostali tekstovi

Brasov - Rumunjska

KAKO SAM PREŽIVJELA KARANTENU

Prošla sam i ja karantenu. Prije 11 godina započinje moja priča s nakitom i tada je održan jedan bitan seminar vezan za

Zavirite na naše profile na društvenim mrežama

BUKOVAC GLOBAL LT d.o.o.

10000 Zagreb

Tel.: 0957303585

E-mail: bukovac.fashion.jewelry@gmail.com